Samen met mijn vriend en de beestenboel wonen we in een gehuchtje genaamd Maria Hoop op het Limburgse platteland. Als natuurliefhebbers hebben we het hier ontzettend naar onze zin.

Ik ben een echt natuurmens. Dieren zijn belangrijk in mijn leven en ik heb het dan ook lekker druk met mijn hond Faizah, mijn paard Mystic en onze vier kipjes onder leiding van haan Guus.

Mijn liefde voor de natuur zorgt er ook voor dat we vooral met onze zeilboot op vakantie gaan, op de kracht van de wind.. en dat we zonnepanelen hebben laten installeren, die voldoende opwekken om mijn zware apparatuur te draaien waardoor ik mijn films zo duurzaam mogelijk kan produceren..

Wie ben ik? Ik ben Annemiek Blezer, een positieve en rustige dame bij wie je je al snel op het gemak voelt.

15 jaar geleden ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever en audiovisueel vormgever aan het Sint Lucas in Boxtel. Een ontzettend goede en creatieve school, en dat past dan ook perfect bij mij, want creatief ben ik altijd geweest.
De naam van mijn bedrijfje verklapt dat al een beetje; ABCreatief -> Annemiek Blezer Creatief.
Inmiddels richt ik me volledig op trouwvideografie. Dat doe ik, met inmiddels 6 jaar ervaring, met heel veel liefde en passie.

Naast mijn trouwfilms heb ik nog meer hobby’s en interesses.
Fotografie heb ik altijd enorm leuk gevonden. Ik ben hier nooit professioneel mee verder gegaan, maar ik ben er wel steeds meer mee bezig en ik bied sinds kort ook combinatiepakketten aan.
Ik ben vaak te vinden in mijn moestuin. Niet mijn grootste hobby, maar het werk betaalt zich al snel terug in een heerlijke, verse, gezonde en milieuvriendelijke maaltijd.
Ik houd dan ook erg van koken. We eten geen vlees, waardoor je al snel erg creatief wordt in de keuken.
En dat blijft niet alleen bij koken; ik bak ons eigen brood en maak zelf wijn.

Wil je meer over mij weten? Je bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee!