Welkom op mijn website!
Ben je op zoek naar een ervaren videografe voor een professionele trouwfilm?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben werkzaam in Zuid en Midden Nederland. Ik bied zeer uitgebreide pakketten in een stijl die bij jullie past.


Laatste plekjes 2019

Tot en met September is volgeboekt!
Trouw je in Oktober, November of December 2019? Misschien is jouw dag nog beschikbaar!
Stuur me een berichtje, en indien je dag nog vrij is maak ik met liefde een mooi last-minute prijsje.

OVER ABCREATIEF

Uw trouwfilm in goede handen

Professioneel & Betrouwbaar
Een professionele houding, netjes gekleed en een goede communicatie. Dat vind ik heel belangrijk. Met veel liefde en passie leg ik de mooiste dag van jullie leven vast op film.
Mijn afspraken kom ik altijd na. Een huwelijksfilm is een enorm mooie herinnering en deze is bij mij in goede handen!

Alle ogen op het bruidspaar

Onopvallend
Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor de drukte van een extra camera. Ik loop zo min mogelijk in de weg, houd altijd rekening met de fotograaf en ga zo onopvallend mogelijk te werk. U zult nauwelijks merken dat ik er ben, maar dolblij zijn met het resultaat, en deze mooie dag keer op keer samen met familie kunnen herbeleven

Tot in de details

Perfectionistisch
U ontvangt bij mij uiteraard een prachtige film, die ik bewerk totdat u volledig tevreden bent. Maar ik houd ook rekening met de details. U ontvangt de film op een USB in mooie, houten geschenkverpakking, en de DVD in een bedrukte hoes met DVD-menu. Dankzij mijn achtergrond als grafisch vormgever ziet alles er gelikt uit.

PORTFOLIO

Klik op de foto om de bijbehorende film te bekijken.

TARIEVEN

KLIK OP DE STIPJES OM DOOR DE PAKKETTEN TE SCROLLEN

Werkwijze

Oplevering

Gefilmde beelden worden snel en vakkundig bewerkt en binnen korte tijd aangeleverd.
Voor huwelijksfilms geldt een oplevertijd van maximaal een maand. De korte huwelijksvideo wordt binnen ongeveer 7 werkdagen met watermerk digitaal getoond, en wordt na goedkeuring en na betaling samen met de lange film in hoge kwaliteit aangeleverd.
Bij de korte film kunnen eenmalig aanpassingen worden doorgevoerd.
De huwelijksfilms worden geleverd op een mooi vormgegeven DVD met menu en op een houten USB stick in geschenkverpakking.

Werkgebied

Ik probeer een maximum reistijd aan te houden van 2 uur.
Dit betekent dat mijn werkgebied zich grofweg beperkt tot Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht.
Woon of trouw je buiten mijn werkgebied, neem dan even contact op en wellicht kan ik jullie toch verder helpen.

Reiskosten

Binnen een straal van 50 km vanaf Maria Hoop zijn er geen reiskosten.
Buiten deze straal zijn de reiskosten €0,30 per gereden kilometer. De straal van 50 kilometer wordt hier van af getrokken.

Kennismakingsgesprek

Ik houd buiten het seizoen meerdere gratis kennismakingsdagen, waarop ik langs kan komen voor een gesprek.
Wanneer deze plaatsvinden maak ik later dit jaar bekend.

Kwaliteit

Ik werk met professionele apparatuur om een hoge kwaliteit video en audio te kunnen garanderen.
De korte clip met alle hoogtepunten wordt aangeleverd in 4K kwaliteit. De lange film wordt geleverd in Full-HD kwaliteit. En voor een hoge kwaliteit audio gebruik ik een externe shotgun microfoon met windhoes, zodat ik zelfs bij harde wind heldere audio-opnames kan maken in hoge kwaliteit.
Voor een extra mooie filmbeleving maak ik tijdens oa interviews en huwelijksceremonies gebruik van een tweede videocamera.
Huwelijksfilms worden standaard aangeleverd op zowel USB als DVD, en de clip wordt daarnaast digitaal doorgestuurd.
DVD's worden professioneel bedrukt en zijn voorzien van een keuzemenu.
De USB wordt geleverd als houten geschenkverpakking.

Muziek

Voor de muziek die ik gebruik is een licentie aangekocht en is dus volledig legaal. Hierdoor kunnen de video's overal online worden geplaatst zonder dat deze geblokkeerd worden door Youtube of Facebook. Indien gewenst kunt u zelf een keuze maken uit een breed assortiment muziek.
Voor de films die niet online worden vertoond kunt u indien gewenst zelf muziek aanleveren.

Extra mogelijkheden

• Drone Shots
     Indien mogelijk maak ik gratis enkele beelden van de locatie met een drone.
     De regels rondom drone gebruik zijn erg streng, waardoor dit op sommige plekken niet mogelijk is (in de buurt van vliegvelden, boven woonwijken etc).
• Extra DVD's/USB's
     Origineel huwelijkskado voor familie
     € 8,- per extra DVD
     € 20,- per extra USB (32GB)
• Extra uren bijboeken
     Heeft u niet genoeg aan de 15 uur die ik aanwezig ben? Geen probleem.
     Bijboeken van extra uren is altijd mogelijk. Dit tegen het tarief van € 100 per uur.
     Is er halverwege de dag een lange pauze?
     Neem dan contact op voor een offerte op maat.
     Mogelijk kan ik hiervoor wat korting geven.

Persoonlijke Informatie

  •  Annemiek Blezer
  •   Maria Hoop, Limburg
  •  06 492 483 63
  • KvK 72272287

Reviews

Annemiek heeft 2 prachtige films gemaakt van onze trouwdag: een korte versie van ongeveer 3 minuten en een langere versie met alle hoogtepunten van onze dag. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de fimpjes geven precies de sfeer van onze trouwdag weer in prachtige beelden en met mooie muziek. Verder wist Annemiek precies de juiste momenten vast te leggen zonder heel erg op te vallen, verliep de communicatie erg fijn en duidelijk en was alles super snel klaar! Zeker een aanrader, dankjewel Annemiek!

QASIM & EEFKE

⚤ 13-03-2018
Annemiek heeft op 12 mei de gehele dag onze bruiloft gefilmd en met een prachtig resultaat. We hebben al van meerdere mensen gehoord dat ze tranen in hun ogen kregen van het korte filmpje, zo mooi! Ik heb getwijfeld of het niet te druk zou worden, een fotograaf én videograaf er nog bij, maar Annemiek kun je er absoluut bij hebben. Ze is heel professioneel en vriendelijk. Inmiddels hebben we de lange film ook binnen, echt een prachtige herinnering om voor altijd mee terug te blikken op onze trouwdag. Ontzettend bedankt Annemiek, ik kan je aan iedereen aanraden!

PIETER & DANIËLLE

⚤ 12-05-2018
Aanvankelijk zou alleen een fotograaf ons huwelijk vastleggen totdat mijn familie met het idee kwam om als huwelijkscadeau een videograaf in te huren. Wat een schot in de roos! De korte film ontvingen wij slechts een week na ons huwelijk. Wauw! We vonden het prachtig en schoten allebei weer vol. Inmiddels hebben we de film(s) vele malen bekeken en ook de nodige complimenten van familie en vrienden ontvangen over het resultaat. Annemiek, we zijn ontzettend blij dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd. Nogmaals hartelijk dank!

GUNA & ERIK

⚤ 28-07-2018
Mooi filmpje ontvangen en een geweldig lange film! 👍🏻 we zijn zeer blij dat we gekozen hebben voor Annemiek! - Ik had je filmpje doorgestuurd van onze trouw naar onze fotografen, En dit was zijn antwoord: "Amai da s t beste filmke da k tot hiertoe gezien heb En eindelijk wat locatiebeelden in n filmke Echt goed 👏👏👏👏 en lachende mensen."

SOPHIE & MATHIAS

⚤ 01-09-2018
Ik ben zo blij dat we toch voor een videograaf zijn gegaan. Heb het filmpje al zeker 100 keer gekeken en kan niet wachten om de uiteindelijke versie te delen 😊 heerlijk om alles opnieuw te beleven 😍

SANDRA & BALDO

⚤ 10-08-2018

CONTACT

Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier, of stuur een whatsapp/imessage naar telefoonnummer (+31) 0649248363