Welkom op mijn website!
Ben je op zoek naar een ervaren videografe voor een professionele trouwfilm?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik ben helaas niet beschikbaar voor communiefilms.

Ik ben werkzaam in Zuid- en Midden-Nederland en België.
Ik woon in Limburg, maar heb een tweede werklocatie in Zeeland.

Op zoek naar een videograaf én fotograaf?
Informeer dan eens naar mijn combinatie-pakketten.

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik hier:

Over Mij

OVER ABCREATIEF

Uw trouwfilm in goede handen

Professioneel & Betrouwbaar
Een professionele houding, netjes gekleed en een goede communicatie. Dat vind ik heel belangrijk. Met veel liefde en passie leg ik de mooiste dag van jullie leven vast op film.
Mijn afspraken kom ik altijd na. Een huwelijksfilm is een enorm mooie herinnering en deze is bij mij in goede handen!

Alle ogen op het bruidspaar

Onopvallend
Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor de drukte van een extra camera. Ik loop zo min mogelijk in de weg, houd altijd rekening met de fotograaf en ga zo onopvallend mogelijk te werk. U zult nauwelijks merken dat ik er ben, maar dolblij zijn met het resultaat, en deze mooie dag keer op keer samen met familie kunnen herbeleven

Tot in de details

Perfectionistisch
U ontvangt bij mij uiteraard een prachtige film, die ik bewerk totdat u volledig tevreden bent. Maar ik houd ook rekening met de details. U ontvangt de film op een USB in mooie, houten geschenkverpakking, en in een beveiligde online galerij om direct te streamen naar smart-tv en media box. Dankzij mijn achtergrond als grafisch vormgever ziet alles er gelikt uit.

TARIEVEN

VRAAG NAAR MIJN INFORMATIE-PAKKET VOOR DE UITGEBREIDE TARIEVENLIJST

€999

6 uur aanwezig
✓ Korte clip (±5min) + Film (±60min)
✓ Aangeleverd op USB en digitaal
✓ Inclusief volledige ceremonie, speeches, kerkdienst etc
✓ Drone shots mogelijk
✓ Eigen muziekkeuze
✓ All-in prijs, geen onverwachte kosten
• Uren bijboeken? €100 per uur extra

OFFERTE AANVRAGEN

€999

6 uur aanwezig
✓ 200 tot 400 foto's aangeleverd
✓ Beveiligde online galerij
✓ Houten USB stick met bewaardoosje
✓ Fotoboek (21x21) inbegrepen
✓ Drone shots mogelijk
✓ All-in prijs, geen onverwachte kosten
• Uren bijboeken? €100 per uur extra

OFFERTE AANVRAGEN

€1499

6 uur aanwezig
✓ Korte clip (±5min) + Film (±60min)
✓ Minimaal 200 foto's
✓ Drone shots mogelijk
✓ Stijlvolle, houten USB met geschenkverpakking
✓ Fotoboek 21x21, 26 pagina's
✓ Eigen muziekkeuze voor korte film
✓ All-in prijs, geen onverwachte kosten
• Uren bijboeken? €100 per uur extra
• Tweede foto/videograaf; prijs op aanvraag

OFFERTE AANVRAGEN

WERKWIJZE

Videografie

Bij ABCreatief krijgt u twee films voor de prijs van één;
Een korte muziekclip met de highlights van de dag (3 á 4 minuten)
Én een lange film met de complete ceremonie (60 minuten), inclusief alle mooie momenten van de hele dag, alle speeches en eventueel de hele kerkdienst

*op aanvraag* In plaats van deze twee films is een 'Short Story' ook mogelijk; een film van 10 tot 15 minuten: een montage van de gehele dag, gemonteerd op muziek en met gesproken tekst (geloftes etc)


Fotografie

U kunt bij mij ook terecht voor fotografie.
Ik houd van spontane foto's. Ik wil jullie verhaal zo mooi mogelijk vastleggen en ben continu op zoek naar mooie, emotionele, spontane en grappige momenten. Mijn foto's zijn warm van kleur, niet te donker en ik probeer de stijl van de foto's een beetje op het bruidspaar aan te passen.
Afhankelijk van de lengte van de dag zal ik zo'n 300 tot 600 foto's aanleveren.
Jullie ontvangen deze foto's in een digitale galerij, op USB en in een fotoboek.
De eerste foto's worden de volgende dag al aangeleverd om direct met familie en vrienden te kunnen delen.

Video + Foto pakketten

Hecht u meer waarde aan een video dan aan een foto, maar zou u toch graag wat mooie sfeerfoto's en familiefoto's ontvangen? Een aparte fotograaf is dan niet altijd nodig.
Met mijn video + foto pakketten leg ik de hele dag en alle mooie momenten vast op film, maar maak ik daarnaast ook gedurende de dag enkele foto's, én maken we foto's tijdens de fotoshoot en/of familiefoto's.
Zo ontvangt u twee films van de hele dag, maar ook een gevuld fotoalbum met foto's van begin tot eind.
Ook is het mogelijk dat ik een aparte fotograaf meeneem, zodat elk moment op foto én video wordt vastgelegd. Vraag naar de mogelijkheden.
Of boek zelf een fotograaf naar keuze.

Oplevering

Gefilmde beelden worden snel en vakkundig bewerkt en de korte clip wordt binnen enkele weken aangeleverd.
Niet tevreden? Dan wordt de korte clip gratis naar uw wensen aangepast.
De levertijd van de lange film is 2 tot 3 maanden, afhankelijk van de drukte.
Van de foto's ontvangt u binnen enkele dagen al een paar voorbeeldfoto's. De complete reportage wordt normaliter binnen 4 weken geleverd, maar dit kan afhankelijk van de drukte iets uitlopen.
De huwelijksfilms worden geleverd op een houten USB stick in geschenkverpakking én in een beveiligde online galerij die rechtstreeks naar uw smart-tv kan streamen. DVD's met bedrukking kunnen los worden bijbesteld.

Fotoboek

Bij mijn dagpakketten met fotografie ontvangen jullie een fotoboek. Dit is een prachtig boek van hoge kwaliteit, in de maat 21x21cm met acryl cover met 26 pagina's. Dit kan worden geüpgraded naar 30x30cm en tot 130 pagina's.
Er wordt tevens een mooie USB stick in bewaardoosje geleverdWerkgebied

Ik woon in Limburg en mijn werkgebied ligt in Zuid- en Midden-Nederland en België.

Reiskosten

In Limburg, Brabant, Zeeland en een deel van België reken ik geen reiskosten.
In Midden-Nederland zijn de reiskosten €0,30 per gereden kilometer, waarbij de eerste 80km van de reisafstand af wordt getrokken.

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn trouwfilms? Dan kom ik graag eens kennis maken, een beetje uitleg geven en enkele voorbeeldjes laten zien.
Een kennismaking is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kwaliteit

Ik werk met professionele apparatuur om een hoge kwaliteit video en audio te kunnen garanderen. Ik werk onder andere met een Sony a6600, wat garant staat voor scherpe, vloeiende beelden en levendige kleuren. Mijn Røde en Tascam microfoons leveren helder geluid in hoge kwaliteit.
De korte clip met alle hoogtepunten wordt aangeleverd in 4K kwaliteit. De lange film wordt geleverd in Full-HD kwaliteit.

Muziek

Voor de muziek die ik gebruik is een licentie aangekocht en is dus volledig legaal. Hierdoor kunnen de video's overal online worden geplaatst zonder dat deze geblokkeerd worden door Youtube of Facebook. Indien gewenst kunt u zelf een keuze maken uit een breed assortiment muziek.

Extra mogelijkheden

• Drone Shots
     Indien toegestaan kan ik enkele beelden laten maken met een drone.
     De regels rondom drone gebruik zijn streng, waardoor dit op sommige plekken niet mogelijk is (in de buurt van vliegvelden, in woonwijken etc).
• Extra DVD's/USB's
     Origineel huwelijkskado voor familie
     € 8,- per extra DVD
     € 20,- per extra USB (32GB)
• Extra uren bijboeken
     Heeft u niet genoeg aan een standaard pakket? Geen probleem.
     Bijboeken van extra uren is altijd mogelijk. Dit tegen het tarief van € 100 per uur.
     Is er halverwege de dag een lange pauze?
     Neem dan contact op voor een offerte op maat.
     Mogelijk kan ik hiervoor wat korting geven.

Persoonlijke Informatie

  •  Annemiek Blezer
  •   Maria Hoop, Limburg
  •  06 492 483 63
  • KvK 72272287
REVIEWS

Mitchel & Kelly

★★★★★
Super mooie film Annemiek is een topper op de dag zelf er vrij weinig van gemerkt dat ze er was en bij het eindresultaat zagen we pas waar ze overal opgelet had. Super mooie short story ontvangen en de lange film. Zoek je een goede videograaf raden we Annemiek zeer zeker aan!!! (Fotograaf was bij ons iemand anders)
- Mitchel & Kelly

Mariël & Mark

★★★★★
Annemiek is een ontzettend goede videograaf. Ze weet onzichtbaar elke keer op de juiste plek te zijn, waardoor je de mooiste beelden hebt. We hebben een hele mooie korte clip en lange film mogen ontvangen. Zo ontzettend waardevol en met veel liefde in elkaar gezet. Naast de mooie kwaliteit film is Annemiek echt heel erg vriendelijk en lief. Ik raad Abcreatief zeer zeker aan en zal haar een volgende keer zeker weer boeken.
- Mariel

Martijn & Simone

★★★★★
Annemiek heeft ons zojuist de korte clip gestuurd en wat is hij mooi geworden! Zo’n waardevol aandenken aan onze mooie dag! Annemiek was aanwezig maar we hebben het nauwelijks gemerkt. Ze heeft heel opvallend gefilmd maar toch vanuit alle hoeken. Ze is echt een aanrader! Nogmaals dank!
- Martijn & Simone

Ivona & Michael

★★★★★
Annemiek is een ontzettend fijne videograaf. Erg professioneel,vriendelijk en kundig. Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfilm. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag.
- Ivona & Michael

Petra & Pascal

★★★★★
Annemiek heeft onze dag prachtig vast weten te leggen. Onze wensen zijn heel goed meegenomen en het resultaat blies ons van onze sokken. Prijs/kwaliteit is ontzettend goed. We zijn ook erg blij met de foto's en het fotoboek, wat een verrassing!
- Petra en Pascal

Pieter & Kayleigh

★★★★★
In eerste instantie hadden wij niet gedacht aan een videograaf, maar toen kwam het corona virus en gingen we toch bedenken dat het misschien leuk was om een video te hebben, om deze te kunnen delen met familie en vrienden, die er vanwege het virus niet bij konden zijn. Annemiekhad een leuke corona kortingsactie, die ons over de streep trok. We ontmoetten Annemiek voor het eerst nadat zij klaar was met filmen van onze ceremonie. Ze was amper opgevallen, zo knap hoe ze dat deed. Op gegeven moment kregen wij een teaser/ korte film om alvast een voorproefje te krijgen van hoe de film zou worden. Deze was al geweldig en waren benieuwd naar de hele film. Onlangs kregen we onze lange film en wat zijn we daar gelukkig mee! De film is precies zoals wij in onze gedachten hadden en zo mooi gefilmd en gemonteerd. Annemiek bedankt!!
- Pieter & Kayleigh

Hannelore & Steven

★★★★★
Ongelooflijk hoe Annemiek onze huwelijksdag heeft kunnen vastleggen. Prachtige beelden en prachtig gemonteerd, volledig rekening houdend met onze wensen. Dankjewel Annemiek, het was voor ons een geluk je te mogen ontmoeten op deze mooie dag. Dankzij jou kunnen we opnieuw nagenieten met familie en vrienden. Liefs van Hannelore en Steven
- Hannelore & Steven

Milou & Tim

★★★★★
Annemiek is een geweldige videograaf. Ontzettend blij dat wij haar onze dag hebben laten filmen. Een videograaf is sowieso een enorme aanwinst. Op bewegend beeld kijk je je bruiloft heel anders terug dan via foto's. Annemiek zelf is een ontzettend prettige vrouw. Ze heeft onze bruiloft echt heel goed in beeld gebracht en we zijn heel erg blij met de films!
- Milou & Tim

Colin & Mandy

★★★★★
Vorig jaar mei heeft Annemiek zooo een bijzondere trouwclip en film gemaakt van onze bijzondere dag! Niets was haar te gek! Ook heeft zij hele gave drone opnames gemaakt. We kijken de films met plezier regelmatig terug. Echt een topvrouw!
- Colin & Mandy

Nick & Lotte

★★★★★
Vorig jaar heeft Annemiek een short story gemaakt van onze bruiloft en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Het is een gek compliment, maar de hele dag is Annemiek bijna onzichtbaar geweest, wij en de gasten hadden amper door dat Annemiek overal bij was! Achteraf kwam er een prachtige film tevoorschijn die precies aan onze wensen voldeed, zoals we het van te voren hadden besproken! Niks geforceerd, maar een pure vastlegging van de emoties en blijdschap van onze dag! Echt een aanrader!
- Nick & Lotte

Anne & Daan

★★★★★
hallo toekomstige bruid en bruidegom, Vorig jaar ben ik getrouwd en na wat gegoogled te hebben, kwam ik bij Annemiek uit om onze trouwfilm te maken. En daar heb ik nog geen dag spijt van! Ze heeft een prachtige film gemaakt, waar we nog vaak naar terugkijken. 1 korte film van 5minuten die we met familie/vrienden delen en 1 lange film waar de ceremonie in verwerkt is etc. Het is echt een hele leuke manier om een mooie herinnering te maken van een prachtige dag. En misschien dat je denkt dat de gasten het wellicht vervelend vinden om gefilmd te worden? Wij hadden gasten die de film achteraf hadden gezien, en de dag zelf niet eens hadden gemerkt dat Annemiek er was! Dat is dus ook heel fijn, ze is niet op de voorgrond, maar ze staat altijd wel op het juiste moment op de juiste plek om alles goed vast te leggen. Dus ik kan Annemiek 100% aanbevelen!
- Anne & Daan

Steef & Carolien

★★★★★
Allereerst een zeer duidelijke en heldere communicatie vooraf. Een hele transparante offerte waar we graag een akkoord op gaven. Het leek ons een goede prijs kwaliteit verhouding. Tijdens onze kennismaking wisten we direct dat dir goed zou komen. Gedurende onze dag heeft ze ‘onzichtbaar’ haar werk gedaan. Met als resultaat een práchtige trouwclip al binnen een week en een zeer mooie en uitgebreide film van de dag zelf. Super mooie kwaliteit en leuke effecten. Kortom, een échte toegevoegde waarde!!
- Steef & Carolien

Marina & Kevin

★★★★★
Annemieke heeft op 31-08-2019 onze mooie dag gefilmd! Het ziet er prachtig uit! Echt een aanrader!!!!! Annemieke nogmaals bedankt!
- Marina & Kevin

Nathalie & Jacky

★★★★★
Op onze perfect wedding day 27/07/2019 heeft Annemiek 2 prachtige films gemaakt : Een kort filmje van ongeveer 5 minuten en een langere film met alle hoogtepunten van onze mooie dag. Ze heeft perfect geluisterd naar onze wensen en de filmpjes precies gemaakt gelijk wij wilden en de beelden van onze prachtige trouwdag samen gebracht met mooie muziek. Annemiek wist dan ook precies de juiste momenten vast te leggen zonder heel erg op te vallen, Ze is heel professioneel, vlot en vriendelijk. We wilden eerst alleen een fotograaf, maar wat zijn we blij dat we Annemiek toch hebben geboekt voor onze dag. Het zijn dan ook prachtige beelden en herinneringen om voor altijd terug te bekijken, met nog steeds na zoveel keer de tranen in onze ogen. Ze is dan ook een echte aanrader, nogmaals hartelijk bedankt Annemiek !
- Nathalie & Jacky

Sophie & Mathias

★★★★★
Mooi filmpje ontvangen en een geweldig lange film! We zijn zeer blij dat we gekozen hebben voor Annemiek! - Ik had je filmpje doorgestuurd van onze trouw naar onze fotografen, En dit was zijn antwoord: "Amai da s t beste filmke da k tot hiertoe gezien heb En eindelijk wat locatiebeelden in n filmke Echt goed en lachende mensen."
- Sophie & Mathias

Sandra & Baldo

★★★★★
Ik ben zo blij dat we toch voor een videograaf zijn gegaan. Heb het filmpje al zeker 100 keer gekeken en kan niet wachten om de uiteindelijke versie te delen. Heerlijk om alles opnieuw te beleven.
- Sandra & Baldo

Guna & Erik

★★★★★
Aanvankelijk zou alleen een fotograaf ons huwelijk vastleggen totdat mijn familie met het idee kwam om als huwelijkscadeau een videograaf in te huren. Wat een schot in de roos! De korte film ontvingen wij slechts een week na ons huwelijk. Wauw! We vonden het prachtig en schoten allebei weer vol. Inmiddels hebben we de film(s) vele malen bekeken en ook de nodige complimenten van familie en vrienden ontvangen over het resultaat. Annemiek, we zijn ontzettend blij dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd. Nogmaals hartelijk dank!
- Guna & Erik

Pieter & Daniëlle

★★★★★
Annemiek heeft op 12 mei de gehele dag onze bruiloft gefilmd en met een prachtig resultaat. We hebben al van meerdere mensen gehoord dat ze tranen in hun ogen kregen van het korte filmpje, zo mooi! Ik heb getwijfeld of het niet te druk zou worden, een fotograaf én videograaf er nog bij, maar Annemiek kun je er absoluut bij hebben. Ze is heel professioneel en vriendelijk. Inmiddels hebben we de lange film ook binnen, echt een prachtige herinnering om voor altijd mee terug te blikken op onze trouwdag. Ontzettend bedankt Annemiek, ik kan je aan iedereen aanraden!
- Pieter & Daniëlle

Qasim & Eefke

★★★★★
Annemiek heeft 2 prachtige films gemaakt van onze trouwdag: een korte versie van ongeveer 3 minuten en een langere versie met alle hoogtepunten van onze dag. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de fimpjes geven precies de sfeer van onze trouwdag weer in prachtige beelden en met mooie muziek. Verder wist Annemiek precies de juiste momenten vast te leggen zonder heel erg op te vallen, verliep de communicatie erg fijn en duidelijk en was alles super snel klaar! Zeker een aanrader, dankjewel Annemiek!
- Qasim & Eefke

Wil je ook een review schrijven? 
Klik hier

CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact met mij opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.
Ook kunt u mij een whatsapp of imessage bericht sturen via telefoonnummer (+31) 0649248363.
Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar, omdat mijn telefoon tijdens huwelijken en opnames altijd op 'stil' staat.