Reviews

Mitchel & Kelly

★★★★★
Super mooie film Annemiek is een topper op de dag zelf er vrij weinig van gemerkt dat ze er was en bij het eindresultaat zagen we pas waar ze overal opgelet had. Super mooie short story ontvangen en de lange film. Zoek je een goede videograaf raden we Annemiek zeer zeker aan!!! (Fotograaf was bij ons iemand anders)
- Mitchel & Kelly

Mariël & Mark

★★★★★
Annemiek is een ontzettend goede videograaf. Ze weet onzichtbaar elke keer op de juiste plek te zijn, waardoor je de mooiste beelden hebt. We hebben een hele mooie korte clip en lange film mogen ontvangen. Zo ontzettend waardevol en met veel liefde in elkaar gezet. Naast de mooie kwaliteit film is Annemiek echt heel erg vriendelijk en lief. Ik raad Abcreatief zeer zeker aan en zal haar een volgende keer zeker weer boeken.
- Mariel

Martijn & Simone

★★★★★
Annemiek heeft ons zojuist de korte clip gestuurd en wat is hij mooi geworden! Zo’n waardevol aandenken aan onze mooie dag! Annemiek was aanwezig maar we hebben het nauwelijks gemerkt. Ze heeft heel opvallend gefilmd maar toch vanuit alle hoeken. Ze is echt een aanrader! Nogmaals dank!
- Martijn & Simone

Ivona & Michael

★★★★★
Annemiek is een ontzettend fijne videograaf. Erg professioneel,vriendelijk en kundig. Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfilm. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag.
- Ivona & Michael

Petra & Pascal

★★★★★
Annemiek heeft onze dag prachtig vast weten te leggen. Onze wensen zijn heel goed meegenomen en het resultaat blies ons van onze sokken. Prijs/kwaliteit is ontzettend goed. We zijn ook erg blij met de foto's en het fotoboek, wat een verrassing!
- Petra en Pascal

Pieter & Kayleigh

★★★★★
In eerste instantie hadden wij niet gedacht aan een videograaf, maar toen kwam het corona virus en gingen we toch bedenken dat het misschien leuk was om een video te hebben, om deze te kunnen delen met familie en vrienden, die er vanwege het virus niet bij konden zijn. Annemiekhad een leuke corona kortingsactie, die ons over de streep trok. We ontmoetten Annemiek voor het eerst nadat zij klaar was met filmen van onze ceremonie. Ze was amper opgevallen, zo knap hoe ze dat deed. Op gegeven moment kregen wij een teaser/ korte film om alvast een voorproefje te krijgen van hoe de film zou worden. Deze was al geweldig en waren benieuwd naar de hele film. Onlangs kregen we onze lange film en wat zijn we daar gelukkig mee! De film is precies zoals wij in onze gedachten hadden en zo mooi gefilmd en gemonteerd. Annemiek bedankt!!
- Pieter & Kayleigh

Hannelore & Steven

★★★★★
Ongelooflijk hoe Annemiek onze huwelijksdag heeft kunnen vastleggen. Prachtige beelden en prachtig gemonteerd, volledig rekening houdend met onze wensen. Dankjewel Annemiek, het was voor ons een geluk je te mogen ontmoeten op deze mooie dag. Dankzij jou kunnen we opnieuw nagenieten met familie en vrienden. Liefs van Hannelore en Steven
- Hannelore & Steven

Milou & Tim

★★★★★
Annemiek is een geweldige videograaf. Ontzettend blij dat wij haar onze dag hebben laten filmen. Een videograaf is sowieso een enorme aanwinst. Op bewegend beeld kijk je je bruiloft heel anders terug dan via foto's. Annemiek zelf is een ontzettend prettige vrouw. Ze heeft onze bruiloft echt heel goed in beeld gebracht en we zijn heel erg blij met de films!
- Milou & Tim