Reviews

Ivona & Michael

★★★★★
Annemiek is een ontzettend fijne videograaf. Erg professioneel,vriendelijk en kundig. Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfilm. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag.
- Ivona & Michael

Petra & Pascal

★★★★★
Annemiek heeft onze dag prachtig vast weten te leggen. Onze wensen zijn heel goed meegenomen en het resultaat blies ons van onze sokken. Prijs/kwaliteit is ontzettend goed. We zijn ook erg blij met de foto's en het fotoboek, wat een verrassing!
- Petra en Pascal

Pieter & Kayleigh

★★★★★
In eerste instantie hadden wij niet gedacht aan een videograaf, maar toen kwam het corona virus en gingen we toch bedenken dat het misschien leuk was om een video te hebben, om deze te kunnen delen met familie en vrienden, die er vanwege het virus niet bij konden zijn. Annemiekhad een leuke corona kortingsactie, die ons over de streep trok. We ontmoetten Annemiek voor het eerst nadat zij klaar was met filmen van onze ceremonie. Ze was amper opgevallen, zo knap hoe ze dat deed. Op gegeven moment kregen wij een teaser/ korte film om alvast een voorproefje te krijgen van hoe de film zou worden. Deze was al geweldig en waren benieuwd naar de hele film. Onlangs kregen we onze lange film en wat zijn we daar gelukkig mee! De film is precies zoals wij in onze gedachten hadden en zo mooi gefilmd en gemonteerd. Annemiek bedankt!!
- Pieter & Kayleigh

Hannelore & Steven

★★★★★
Ongelooflijk hoe Annemiek onze huwelijksdag heeft kunnen vastleggen. Prachtige beelden en prachtig gemonteerd, volledig rekening houdend met onze wensen. Dankjewel Annemiek, het was voor ons een geluk je te mogen ontmoeten op deze mooie dag. Dankzij jou kunnen we opnieuw nagenieten met familie en vrienden. Liefs van Hannelore en Steven
- Hannelore & Steven

Milou & Tim

★★★★★
Annemiek is een geweldige videograaf. Ontzettend blij dat wij haar onze dag hebben laten filmen. Een videograaf is sowieso een enorme aanwinst. Op bewegend beeld kijk je je bruiloft heel anders terug dan via foto's. Annemiek zelf is een ontzettend prettige vrouw. Ze heeft onze bruiloft echt heel goed in beeld gebracht en we zijn heel erg blij met de films!
- Milou & Tim

Colin & Mandy

★★★★★
Vorig jaar mei heeft Annemiek zooo een bijzondere trouwclip en film gemaakt van onze bijzondere dag! Niets was haar te gek! Ook heeft zij hele gave drone opnames gemaakt. We kijken de films met plezier regelmatig terug. Echt een topvrouw!
- Colin & Mandy

Nick & Lotte

★★★★★
Vorig jaar heeft Annemiek een short story gemaakt van onze bruiloft en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Het is een gek compliment, maar de hele dag is Annemiek bijna onzichtbaar geweest, wij en de gasten hadden amper door dat Annemiek overal bij was! Achteraf kwam er een prachtige film tevoorschijn die precies aan onze wensen voldeed, zoals we het van te voren hadden besproken! Niks geforceerd, maar een pure vastlegging van de emoties en blijdschap van onze dag! Echt een aanrader!
- Nick & Lotte

Anne & Daan

★★★★★
hallo toekomstige bruid en bruidegom, Vorig jaar ben ik getrouwd en na wat gegoogled te hebben, kwam ik bij Annemiek uit om onze trouwfilm te maken. En daar heb ik nog geen dag spijt van! Ze heeft een prachtige film gemaakt, waar we nog vaak naar terugkijken. 1 korte film van 5minuten die we met familie/vrienden delen en 1 lange film waar de ceremonie in verwerkt is etc. Het is echt een hele leuke manier om een mooie herinnering te maken van een prachtige dag. En misschien dat je denkt dat de gasten het wellicht vervelend vinden om gefilmd te worden? Wij hadden gasten die de film achteraf hadden gezien, en de dag zelf niet eens hadden gemerkt dat Annemiek er was! Dat is dus ook heel fijn, ze is niet op de voorgrond, maar ze staat altijd wel op het juiste moment op de juiste plek om alles goed vast te leggen. Dus ik kan Annemiek 100% aanbevelen!
- Anne & Daan