Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog, dat ik in eerste instantie heb aangemaakt om mijn schilderwerk tentoon te stellen, en om mijn fanart, gedichten en andere onzin met de wereld te kunnen delen, maar aangezien ik tegenwoordig nog maar weinig tijd heb om me te vervelen, gebruik ik mijn site nu vooral nog om wat grafisch werk van me te presenteren, als aanvulling op mijn portfolio.

 

Nou, een beetje over mij dan maar..

Ik ben Annemiek, inmiddels alweer 27 jaar, en ik woon, samen met mijn paard en konijntjes, in het rustige gehuchtje Maria Hoop.
Ik heb grafische vormgeving gestudeerd, wat inhoudt dat ik heb geleerd hoe ik allerlei vormen van reclame kan ontwerpen, zoals flyers en affiches, huisstijlen, maar ook tv reclames en slideshows en basic websites.

Tegenwoordig werk ik als dtp’er bij een bedrijf dat zich vooral richt op kinderfotografie, en houd ik me onder andere bezig met het maken van de posters en flyers en brieven.

 

 

 

 

 

Een van mijn hobby’s is fotografie.
Ik heb een oude Nikon D50 waarmee ik regelmatig in de natuur te vinden ben.

Verder ben ik veel aan het schilderen, ook kunst van anderen kan ik wel waarderen, en ik hoop ooit goed genoeg te worden om mijn werk te kunnen tentoonstellen met een mooie, eigen, abstracte schilderstijl..
maar voorlopig houd ik het bij het schilderen van naambordjes en portretjes.

 

 

En naast het schilderen ben ik veel met dieren bezig.
Honden, paarden.. en verder eigenlijk zo’n beetje alles wat op vier poten loopt! Ik heb op het moment een ontzettend leuke tinkerruin genaamd Mystic en twee konijntjes, maar met een beetje geluk loopt er hier binnenkort ook nog een prachtige afghaanse windhond rond :)

 

En mijn grote vriendelijke reus, die er wel voor zorgt dat ik geen tijd meer krijg om me te vervelen!